• Welcome to ชมรมพยาบาลเบาหวานแห่งประเทศไทย.

Michaeloptor Michaeloptor

เริ่มโดย RobertPab, 01 เม.ย 26, 17:08:47

หัวข้อก่อนหน้า - หัวข้อถัดไป

0 สมาชิก และ 1 ผู้มาเยือน กำลังดูหัวข้อนี้

RobertPab

Сегодня оплатил. Жду не дождусь.? <a href=https://boom-auto.ru>купить кокаин, купить мефедрон, купить гашиш, купить бошки</a>  магаз ещё не начал работу?Хороший магазин.С ним почти год работаю.Всегда вежливое общение: успокоит,объяснит,по рекомендует.Все приходит в срок.Данным магазином очень доволен.Рекомендую!!!

Bilizswads

Усім привіт! Вирішив от показати одним місцем, може кому треба. Останнім часом почав помічати, що сплю гірше, всю ніч кручусь, а вранці відчуваю себе, ніби й не лягав. Думав на роботу, на погоду, а жінка каже: "Пора змінимо постільну білизну на нормальну, а не цей синтетичний жах з ринку". І тут я заліз в гугл.

Зізнаюсь, вважав, що підбір постільного комплекту - це тільки "подобається колір чи ні". Виявилось, то цілий всесвіт. І і бязь, і ранфорс, і сатин... Я в цих термінах був нуль, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Друзі, це просто криниця корисної інфи! Реально залип на годину. Там прямо як в енциклопедії: чітко розписані всі типи тканин, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є порівняння з порівнянням щільності тканини та того ж, скільки там прань витримує комплект. Дуже допомогло мені усвідомити, чому якийсь комплект коштує умовні 800 грн, а інший — 2500.

З цікавого для себе виніс:
- Виявляється, що, наші та європейські розміри сітки суттєво різняться, і перед замовленням реально озброїтися сантиметром заміряти ковдру, а не просто вірити ярлику «сімейний».
- Ніколи б не подумав, що тепла фланель в спеку — це капець, а якісний сатин реально дає прохолоду, тому що в нього плетіння ниток специфічна.
- Там розписано, як доглядати, щоб малюнок не полиняв після кількох прань. Актуально для нас, у кого пралка працює без вихідних.

В результаті вирішили взяти спочатку один сатиновий набір від нашого бренду (підтримали українське). Поки політ нормальний — сплю як убитий, білизна дуже приємна на дотик, не ковзає й не б'є струмом.

Тому, якщо ти, як і автор, до останнього часу думали, що підковдра — це не те, в яку треба розбиратись, щиро рекомендую зазирнути інформацію на тому сайті. Це дійсно економить час на вибір та рятує від покупки кота в мішку. Всім гарного сну!